Szexakadémia
Szex a lelke mindennek
Szexakadémia
Szex a lelke mindennek
Szexakadémia
Szex a lelke mindennek
Példa cím
Alternatív szexuálterápia felsőfokon
Szexakadémia
Szex a lelke mindennek

Domináns játékok férfiaknak

A domináns játékok elnevezésű szexuálterápia közel tíz éves szakmai tapasztalatra épül, ami önmagukban és szerepeikben bizonytalan férfiak számára kínál segítséget, tehát énképerősítő és önbizalom növelő erővel bír. Az intellektuális játékok része az alá- fölérendelt szerepek megélése, kibontása és a témával kapcsolatban felmerülő blokkok lebontása. A szex, főleg a minden igényt kielégítő, jó szex, valamint a szexuális szerepek, minőségek megélése sokféle lehet és egyénenként eltér. Ebben a témában (sajnos) szinte mindenkinek vannak félelmei, elfojtásai és meg nem élt vágyai. A társadalmi elvárások, az egyház, az éppen aktuális "szextrend", a szülői minták és egyéb külső tényezők mind befolyásolják az ember tudatát és sokszor igen élesen elválik egymástól a külvilág felé vállalt "nyilvános" maszk és egy belső fantáziavilág, ami előbb utóbb szelepet, kiutat keres magának. Ez pedig feszültséghez, szorongáshoz vezethet. Egy erős női kézzel irányított szerepjáték és a megítélésektől mentes, befogadó közeg azonban csodákra képes.


"Üdvözöllek. Üdvözöllek téged, aki hittél abban, hogy eltűntem. Üdvözlöm azt, aki a megaláztatás lépcsőin labdával dobálózik a magas tornyából. Üdvözlégy az eretnekséged fortyogva kiböffentett lila hártyás buborékjain. Üdvözlégy a forró lávád éltetető tűzhalmain. Itt vagyok. Újra itt. Látom zsarnokságod vértengerének Szküllája és gyönyörű Kharübdisze között vergődő árnyéktalan vitézek véget nem érő csatáját. Látom a szemed. Látom a kihalt, üveges tekinteted tükrében létező világodat. Érzem a szomjad. A kiszáradt torkodon rohangáló homokszemek kaparászását a nyelőcsöveden. Csodálom kecses lábfejed és mérgező lábnyomaidon taposva közeledek hozzád. Hajkoronád a Hidra, amely őriz téged. Téged, az alvilág kapuját. Harcos aurád smaragd ruhába öltöztet. Felkészültél. Aludj. Álmaidban már mindig ott leszek. Engedem, hogy megfogd a kezem és elviszlek oda, ahol az lehetsz ami vagy. De a beteljesülés véget jelent. Elvezetlek az álmaid nyújtotta szürke világ legfeketébb pontjába. Oda ahol a sötét meleget ad. Oda ahol csontjaid kővé válnak. Oda ahol megélheted az élettelen világ életét. Oda, ahol te vagy az univerzum. Oda ahol te vagy az Isten.

Te Istennő!"

-László-

"A gólem

Szeretem a napot, a fényt, a szép helyeket, de mit sem érnek nélküled. Inkább ázzak esőben szüntelen, mintsem éljek a fényben nélküled. Fáradt testem, elgyötört lelkem mától új életre kél. Hisz gyönyörű mosolyod, puha érintésed, új életet lehelt belém. Ma megszületett a gólem, mely csak téged szolgál, s csakis érted él."

-Attila-