Szexakadémia
Szex a lelke mindennek
Szexakadémia
Szex a lelke mindennek
Szexakadémia
Szex a lelke mindennek
Szolgáltatások
…ha valaki képes (akár minimális szinten) uralni a testét és az elméjét, valamint egyaránt nyitott saját és partnere igényeire, amelyeket képes maradéktalanul kielégíteni, továbbá képes több „útvonalon” is szexuális aktust folytatni (tehát nem rögzült a fókusza egy adott tárgyra, fantáziára, személyre, szituációra, ritmusra, mozdulatsorra stb., amely nélkül nem képes kielégülni), az szexuálisan intelligens, kulturált embernek mondható. Ezt a gondolatot folytatva, ha valaki alkalmassá válik arra, hogy felismerje a partnere testi és pszichés határait, továbbá megfelelő helyen, megfelelő időben kísérni tudja őt a saját határátlépésében (van erre egy kedvenc szavam: komfortzóna-katapult), az már önmagában BDSM.
Szexakadémia
Szex a lelke mindennek

Létezik egy világ, ahol a szexualitás természetes...

Kedves Útkereső! Köszöntelek az én szakrális budoáromban. Sokféle névvel illeték már e helyet és sokan megfordultak már itt. Minden változik, egy valami azonban állandó. Amikor alkotok, (mert számomra ez alkotás, hivatás, művészet), kint hagyom az előítéleteim, elvárásaim, saját megfeleléseim. Ez felébredett lelkek otthona és találkozóhelye. Ezért arra kérlek, hogy te is vegyél le magadról mindent, amire idebent nem lesz szükséged. Aztán fáradj beljebb és érezd otthon magad. Tölts magadnak egy italt és helyezkedj el kényelmesen. Keresgélj, olvasgass az írások között. Lassan elnyom az álom. Engedd. Mert amikor felébredsz, mindent másképp látsz majd. Isten hozott nálam.

A tudatos szexualitás belső munka, egyfajta önismereti út, melynek ösztönös vonása, hogy a még nyílt (nem feldolgozott) lelki sebeket érinti. Az általam alkalmazott alternatív terápia egyik sarokköve az a gondolat, hogy volt egy pillanat, amikor mi, az emberiség a létezés paradicsomából, gyönyöréből egy poláris világba csöppentünk, ahol a fény és a sötét energiák egyaránt, érezhetően léteznek, melyeknek az ember amíg él, ki van szolgáltatva. Az ebből fakadó megrökönyödés és egyéb következmények pedig ott ülnek, mélyen az elménkben. Az ember alapvetően, mondhatni természetéből adódóan frusztrált lény. Így véleményem szerint ezeket a következményeket csupán felismerni és kezelni lehet.


Szexuálterápia

Szexuálterápia vol.2


BDSM terápia


Masszázsterápia férfiaknak

Masszázsterápia nőknek


Oktatás -

masszázs és szexedukáció


Jógaterápia - meztelen jóga